Tendentz

Alt indenfor online og offline marketing samt indoor & outdoor bannere

Vores filosofi er ganske enkel.
Vi tænker PÅ vore kunder, FOR vore kunder og MED vore kunder!
Vores in-house ressourcer er altid “kun” lige akkurat store nok til, at vores service niveau altid er i top! Vi VIL yde den absolut bedste service!

Vi arbejder altid i vore kunders interesser og har derfor en bred vifte af samarbejdspartnere, som vi vælger sammen med vore kunder, til en specifik opgave.

Ingen er de bedste til at løse alle typer af opgaver. Derfor vælger håndplukker vi vore samarbejdspartnere, til hver enkelt opgave. Det handler altsammen om, at løse en given opgave, til vore kunders fulde tilfredshed og til de bedste priser.

Vi har bygget bureauet op omkring nogle få InHouse nøglepersoner, som varetager den daglige ledelse og koordinering, en lang række konsulent opgaver samt den daglige produktion af web opgaver.

Når opgaverne kræver flere ressourcer, tilknytter vi nøje udvalgte samarbejdspartnere og freelancere, som hver i sær er eksperter på deres område. Tendentz garanterer ikke alene for egen kvalitet, men også for hver enkel samarbejdspartners.

Ved at benytte os af eksterne ekspertiser, på nogle opgaver, sikrer vi at vore know-how hele tiden øges, ligesom vi konstant er “med på beatet” og ved præcis, hvad der rører sig og hvad tidens trends er.

Vi er et mindre bureau med mange ressourcer og kan derfor løfte meget store opgaver, med en meget stor bemanding og med flere teams tilknyttet.

Gå til hjemmesiden

tendentz

Tranevej 35
7480 Vildbjerg

Tlf.: …………………………… 9630 2020

Email: info@tendentz.dk

Åbningstider:

Man – Tors: ……………… 8.00 – 16.00
Fredag: …………………… 8.00 – 15.00
Lørdag: …………………………… Lukket